Who is he

Dylan O'Brien 1991. augusztus 26 - án látta meg a napvilágot New York  - ban. Első színészi áttörése 2011 - ben, az MTV Teen Wolf - Farkasbőrben című sikersorozatának köszönhetően történt, amiben a mai napig alakítja "Stiles" szerepét. Az utóbbi években pedig már a széles vásznon is látható a rajongók legnagyobb örömére, ismertebb filmjei a The First Time és az Útvesztő film, ami a nagysikerű Útvesztő könysorozat alapjára épült. 

Dylan O'Brien Multimedia Domain Gallery

 
Like us
 
Projects

» Cím: Teen Wolf 
» Mikor: 2011 - Napjainkig 
» Szerep: 'Stiles' Stilinski 
Hivatalos // Képek // IMDB

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

» Cím: A halálkúra 
» Mikor: 2017. február  
» Szerep: Thomas
Hivatalos // Képek // IMDB

Az ifjú hős, Thomas, belefog egy küldetésbe, hogy megtalálja a "Kitörés" nevezetű halálos betegség ellen a gyógymódot. 

» Cím: Deepwater Horizon 
» Mikor: 2016 
» Szerep: Caleb Holloway
Hivatalos // Képek /IMDB

A történet középpontjában a Deepwater Horizon elnevezésű tengeri fúrótorony áll, ami 2010 áprilisában felrobbant, létrehozva ezzel a legrosszabb olajszennyezést az Egyesült Államok történelmében. 

» Cím: Little White Corvette 
» Mikor: ? 
» Szerep: Báty
Hivatalos // Képek // IMDB

A történet egy ügyetlen fiatal férfit mutat be és a vadóc nővérét, akik jelentős mennyiségű kokaint találnak a néhai apjuk Corvette - jének csomagtartójában. Elindulnak Miami felé, hogy eladják a kábítószert, de azon kapják magukat, hogy üldözi őket a rendőrség és egy titokzatos férfi, aki egy Dodge - t vezet.

 
Chatbox
 
Family sites

 
Elite partners 
About us

» Szerkesztők: Nikrécia, Bells
» Kinézet: Harmadik verzió (Nikrécia)
» Nyitás: 2015. szeptember 25. 
» E-mail: dylanobriengp@gmail.com

Az oldalon minden saját fordítású, illetve készítésű, amennyiben ez nem így van, külön fel van tüntetve a forrás. A Dylan O'Brien G - Portál csupán egy rajongói oldal, nem áll kapcsolatban sem a színésszel, sem a munkatársaival, sem a családtagjaival, a hírek, illetve a modulok tartalmai külföldi oldalak segítségével készült el. 

 

 

FRISS

Arden Cho távozása

2016.04.12. 16:02, Bells
Címkék: Teen Wolf

A hír taglalása előtt szeretném megköszönni Nikréciának a szerkesztési lehetőség felajánlását, nagyon örülök, hogy segíthetek Neki az oldalon, mivel imádom őt meg Dylan-t (= a férjemet) is. Remélem, tőlem is szívesen olvassátok majd a frisseket, megteszek majd mindent ennek érdekében! :)

Úgy tűnik, Kira Yukimura kicsit tovább tartózkodik majd a sivatagban. Arden Cho, a Kirát játszó színésznő hétfőn egy érzelmes YouTube videón keresztül fedte fel, hogy nem tér vissza a Teen Wolf hatodik évadában. A bejelentést lefordítottam Nektek:

"Sziasztok srácok, miújság? Igazából épp indulok Chicago-ba, de előtte még le akartam forgatni ezt a vlogot, mert úgy éreztem, muszáj. Nem igazán tudom, hogyan... hogy mit kell ilyenkor mondani. Tudom, hogy sok kérdésetek lesz, mint ahogy már voltak is, de ezeket egyelőre kikerültem, mert nem tudtam, szabad -e már beszélnem erről, mondhatok -e valamit, de a lényeg... bocsi, hogy ennyi a kínos és kényelmetlen fecsegés... Igen, hű, na szóval, a videó lényege, hogy tudtam, hogy előbb-utóbb elindulnak a tweetek, a kommentek, és én tisztázni akartam ezt veletek. Szeretnélek titeket beavatni, mert úgy érzem, megérdemlitek, hogy tudjátok. Szóval sokan kérdeztetek a Teen Wolf-ról, arról, hogy mi történik, és csak azt szeretném mondani, hogy nagyon szeretem Kira Yukimura-t. Imádom a Yukimura családot. Imádom azt a tapasztalatot, amit a Teen Wolf kapcsán szereztem. Imádom a kollégáimat és a stábot, fantasztikus három és fél év volt ez. Nagyon gyorsan elrepült, de sajnos úgy tűnik, hogy mindent elmondtunk Kira történetéből, és nem fog visszatérni a hatodik évadra. Igen, nos, bocsi azért, hogy néhány interjúban azt mondtam, hogy izgatott vagyok a 6. szezon miatt, meg hasonlók... azt hiszem, akkor még úgy gondoltuk, visszatérek. Tudjátok, ebben a sorozatban nagyon sok szereplő van, nincs mindig mindenkire idő, és mindenkinek van egy történetszála, az enyém pedig, azt hiszem, ennyi volt. Bár azt kívánom, bárcsak többet láttunk volna az erejéből, vagy kapott volna egy epikus lezárást, de ez a Teen Wolf, az emberek talán visszajönnek... Tehát azt akartam, hogy tudjátok, mert kérdeztétek. Köszönöm az összes új rajongómnak, akik támogattak a Teen Wolf-os időm alatt, és nagyon szépen köszönöm azoknak, akik régóta követnek. Igazából mindegyikőtöknek hálás vagyok, mert nélkületek ez az egész nem is számított volna. Nagyon köszönöm, hogy támogatóak vagytok, remélem, hogy a jövőbeli projektjeimnél is mellettem lesztek. (...) Ez nagyon nehéz. Írtam egy dalt a Teen Wolf-nak, talán hamarosan megosztom Veletek. Szomorú... szóval ennyi, sajnálom, hogy kicsit fura voltam, de megyek pakolni, később beszélünk, nagyon szeretlek Titeket!"

A hír azért is meglepő, mert többek között a TVLine is beszélt az ötödik évad fináléja után Jeff Davis-szel, aki akkor még azt mondta:

"Nagy változások lesznek a következő évadban, csak várjatok, és láthatjátok Kira sorsát."

Ti sajnáljátok a színésznő távozását?

Szerkesztővel bővült az oldal

2016.04.12. 14:30, Nikrécia
Címkék: Oldal

A lehető legnagyobb örömmel jelentem be, hogy innentől kezdve rajtam kívül egy másik szerkesztő által is értesülhettek a legfrissebb hírekről. Az illető, aki betársult hozzám pedig nem más, mint Bells, akit már bizonyára sokan ismertek, akinek legutóbbi oldala a Maia Mitchell Daily volt. Személy szerint nagyon örülök, hogy Bells csatlakozott hozzám, hiszen már azóta nyomon követem az oldalait, amikor elkezdtem szerkeszteni. Nem húznám tovább a szót: üdv itt, Bells. :) ❤

Májusban már újra forgat Dylan

2016.04.06. 16:45, Nikrécia
Címkék: A halálkúra Dylan

A rajongók legnagyobb örömére most már teljesen biztosak lehetünk: Dylan gyógyulása már olyan jól halad, hogy azt tervezi, a jövőhónapban már újra részt vesz a forgatásokon

Dylan Az útvesztő filmek utolsó részének forgatásán sérült meg, méghozzá olyan súlyosan, hogy kórházba szállították. A színész állapotáról ezúttal A halálkúra című filmbeli kollégája, Giancarlo Esposito nyilatkozott az E! Online számára

A forgatás azonnal le lett állítva a baleset után, de Esposito elárulta, hogy a tervek szerint május 15 - én ismételten elkezdik a munkálatokat. 

A WorkSafeBC hivatalos közleménye szerint Dylant agyrázkódással és arccsonttörésekkel szállították kórházba, miután leesett a motorkerékpárról, amit épp egy alagútba vezetett, azután, hogy végrehajtott egy mutatványt. A WorkSafeBC nyilatkozatából az is kiderül, hogy a színész eszméletét vesztette, miután beverte a fejét a járdába. 

"Jól van. Volt egy balesete a forgatáson, nagyon jól van. Összeszedte magát néhány hete... Ő egy kemény dió. A tervek szerint május 15 - én újrakezdjük. Ő kemény dió. [Miután megkérdezték, hogy mennyire volt ijesztő.] Megszólalt a vészcsengő. Megszólalt a vészcsengő, el tudom képzelni, hogy sokan, akik a tanúi voltak, azt hitték, ennyi volt. Igen, komolyan. Egy túlélő."

A színész azt is elmondta, hogy Dylan már viccelődött is a balesetével és ez az a fajta hozzáállás, ami miatt most annyira hiányzik mindenkinek. 

Teen Wolf: 6. évados kulisszák mögötti képek

2016.04.04. 19:15, Nikrécia

Ahogyan Facebook - on már említettem, ezidáig nem tudtam jönni, ugyanis elromlott a gépem, azonban most visszaáll minden a régi kerékvágásba. Ezúton is köszönöm szépen a türelmeteket. :) 

Az elmúlt napokban megjelent összesen 5 darab kulisszák mögötti kép a Teen Wolf hatodik évadának forgatásáról (a stáb ugyanis dolgozott azon idő alatt is, ameddig Dylan kórházban volt). Többnyire csak a táj látszódik rajtuk, azonban szerintem így is érdemes őket megnézni. 

   

A halálkúra csúszásáról

2016.03.30. 13:45, Nikrécia
Címkék: A halálkúra Dylan

A Kanadai Rendezők Szövetsége eltávolította az Útvesztő: A halálkúra című filmet az 'Aktuális Projektek' listájáról, ami minden olyan filmes illetve televíziós munkát tartalmaz, aminek forgatásai folyamatban vannak, illetve eltervezték őket Vancouverben néhány hónapon belül. Ezt megelőzően, péntekig, A halálkúra hónapokon át szerepelt a listán. 

A KRSZ azután vette le a filmet a listáról, hogy Dylan O'Brien megsérült Cache Creek, British Columbia területén, méghozzá A halálkúra forgatásán. 

Kisebb hivatalos tájékoztatást kaptunk James Dashnertől, a könyvek írójától, aki rajongók aggodalmaira reagált, miközben Párizsban részt vett egy találkozón: 

"Teljesen rendben lesz. Tulajdonképpen bevágta az arcát. De még mindig jól néz ki, ne aggódjatok." 

Dashner azt is hozzátette, hogy néhány hónapon belül ismételten elkezdik forgatni A halálkúrát, ami az Útvesztő sorozat harmadik és egyben utolsó része lesz. 

"Még azon a napon is, amikor megsérült, viccelt és nevetett. Tudjátok, milyen Dylan. Belevaló srác, nagyszerű humorérzéke van és teljesen rendben lesz." - ismerte még el Dashner kedvencünkről. 

Teen Wolf: Két Új 6. évados BTS kép

2016.03.29. 13:40, Nikrécia

A tegnapi naphoz hasonlóan, ismételten előkerült két darab kulisszák mögötti kép a Teen Wolf 6. évadának forgatásáról. 

   

Teen Wolf: Új 6. évados BTS képek

2016.03.28. 09:40, Nikrécia

Mint az utóbbi napok tanúskodhatnak róla, most ütött be a nagy hírtelenség, ami a Teen Wolf évadzárói után mindig eljön... Ezúttal is csak három darab kulisszák mögötti képpel tudok szolgálni a sorozat forgatásáról, amiket már el is érhettek a galériában. 

   

Deepwater Horizon still kép

2016.03.24. 11:25, Nikrécia

Nem csak a Deepwater Horizon előzetesének örülhetünk a mai napon, hanem az első still képnek is, amin Dylan is szerepel. A Collider weboldal osztott meg jó néhány fotót a filmből, ám csak az egyiken szerepel kedvencünk, ezt találhatjátok meg a galériában is, méghozzá kiváló minőségben

   

Megjelent a Deepwater Horizon előzetese

2016.03.24. 08:00, Nikrécia

Már egy ideje lehetett számítani arra, hogy hamarosan megérkezik a Deepwater Horizon első előzetese, hiszen már szeptemberben a premierre is sor kerül majd. A tegnapi napon pedig végre megkaptuk a rövid betekintőt, amiben természetesen Dylan is feltűnik. A film eddig is nagyon ígéretes volt, ám az előzetes alapján most megtudhattuk: nem fogunk csalódni benne. 

Az első Deepwater Horizon poszter

2016.03.23. 15:30, Nikrécia

Szeptember 30 - án kerül majd bemutatásra a Deepwater Horizon című filmdráma, amiben Dylan ugyebár főszerepet fog játszani. A közeli időpont ellenére eddig nem sok dolog látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, azonban a tegnapi nap folyamán megjelent az első hivatalos poszter. A kép utal a film műfajára is, mindenképp érdemes megnézni a galériában. 

   

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt